Ugrás a fő tartalomra

A "csak csajok" estéinken

mindig ugyanazt a forgatókönyvet használjuk. Szerencsére nem maradunk magunkra olyan gyakran, hogy ráunhatnánk a rendelt kaja - hosszú fürdés - mozieste - jégkrém összeállításra. Főleg, hogy csak a mozieste fix, a többiről könnyed vállrándítással le tudunk mondani.
Szeretem a művészmozikat és a plázamozikat is. Mozi szempontjából nem vagyok válogatós, a film legyen jó. De a kedvencem mégis az, amikor itthon pizsibe bújunk, bekuckózunk a paplan alá, a laptopot felrakjuk az ágy végébe, és koszos malacok módjára összebújva megnézünk egy dvd-t.


A csak csajok estéken házimozizunk. Most meglepetésből még mozijegyet is gyártottam a kisasszonyoknak.


Ez egy barnás, kicsit vintage hangulatú változat, de csináltam letisztultabb, fekete-fehéret is. Aki szeretné, a képre kattintva letöltheti (jobb klikk, kép mentése másként).

Jó mozizást!
 Megjegyzések

 1. Szia Éva!
  Nagyon tetszenek az írásaid,a blogod!A mozijegyek szuperek,mentettem őket..:))Köszi!
  Szép napsütéses vasárnapot:)Belli

  VálaszTörlés
 2. Nekem egyébként sincs bajom a koszos malac módjára összebújással. :-) De a jegy is nagyon tetszik.
  Mi diavetíteni szoktunk az elmaradhatatlan pattogatott kukoricával. Hogy utána milyen a szőnyeg? Kit érdekel! .-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A meseszámok

is változnak. Mi még úgy tanultuk, hogy a leggyakoribb meseszámok a 3 (próba, királyfi, királylány), a 7 (sárkány feje) esetleg 9, 77 vagy 99 (szoba). De mostanában úgy tűnik, a 100-nak van mágikus, misztikus jelentése, az lett az új meseszám. Az épp aktuális miniszterelnök a hivatalba lépése után 100 nappal tart helyzetértékelést, az új főnök kér 100 napot, hogy kicsit legalább átlássa, mi folyik a birodalmában, az olimpia előtt 100 nappal ünnepséget rendeznek, és a post it (az a kis ragasztócsíkos jegyzetlap) is éppen 100 lapos. Ez már nem lehet véletlen. Nálunk meg néha akkora a várakozás, hogy a 4 emeletes várakozás tornyot nagyon kicsinek érezzük. Így hát felhoztam a pincéből egy használaton kívüli képkeretet, és ezt csináltam: A  post it et persze az üvegre ragasztottam, kívülről, minden reggel letépünk egy lapot a tömbről. Ezentúl a Ne irigykedj, csináld utánam! rovatban találjátok meg a könnyen, gyorsan, olcsón megvalósítható ötleteket.

Unatkozni jó!

MÉSZÖLY ÁGNES BARNI ÉS AZ UNATKOZÓMŰVÉSZ Barni már a harmadik napon utálta a vakációt. Ez a rémes semmittevés az, amiről az unokatestvérei hetek óta álmodoznak? Ez a végeláthatatlan unalom, amit sóhajtozva emlegettek az óvó nénik? Ez a tömény semmi, ami miatt Lolkával, a legjobb barátnőjével minden reggel ki kellett számolni, hogy "hányat alszunk még"? Lolkának könnyű, ő a vakáció első napján leutazott a nagymamájához, de Barninak itt kellett maradnia az aszfaltszagú belvárosban. Anya nagy komolyan megbeszélte vele, hogy csak ezt a pár hetet kell kibírnia, aztán ők is elmennek a tengerhez. De addig még negyvenkettőt kell aludni, és az olyan elképzelhetetlenül sok, hogy Barni jobbnak látta, ha nem is gondol rá. Ha legalább nem egyedül lett volna nap mint nap! De a barátaiközül mindenki elutazott. Így hát Anya minden reggel összepakolta Barnit és két plüssállat barátját: Eleket és Benőt. Elek barna volt és víziló-forma, Benő szürke és elefánt-féle. Barni legszívese

Dolgozott nálunk

ez az ember, aki hajlandó is volt meg képes is egy íves falat megépíteni, és szekrényajtóból szobaajtót csinálni. Persze, hogy megkérdeztem, volna -e kedve megépíteni a fürdőszoba falát is. Oda egy zuhanyajtót kellene beépíteni ajtónak. (Nem nagy a tetőtérben a belmagasság, a fürdőszoba fala kb. a tetőgerinc alatt lesz majd, oda kényelmesen elférne egy ajtó, csak nyitni nem tudnánk, nem férne el a tetőtől. Ezért rögtön tolóajtót kerestünk. Azt meg egyszerűen Jelnek vettük, amikor megjelent egy hirdetés, hogy egy új, üveg tolóajtót árulnak 5 utcányira tőlünk. Ja, hogy zuhanyfülke-ajtó? És akkor mi van?) Sóhajtott nagyokat, de a szeme mosolygott huncutul - a világért be nem vallaná, de szereti megvalósítani a szokatlan ötleteinket. És íme, van már fala a fürdőszobának és rajta ajtó. Belülről, a fürdőszoba felől