Mostanában ilyesmiket csinálok:
Nyuszitáskák. Mondjuk húsvétra. Vagy csak úgy. Szerintem egész rendes kis nyuszik, van apró szemük, orrocskájuk, kajla fülük, és persze bojtos farkuk is.
A számuk és a csapat összetétele folyamatosan változik, hiszen már kaphatóak a Meskán.
Ps. Ceffának: Hogy milyen ízű a céklás gumicukor? Amilyenre csinálod. :) Szerintem a legtöbb zöldség egyébként édes, na jó, a hagyma, meg a répa, és a cékla is. Simán el tudom úgy is képzelni, hogy egy kevés karamellizált mézen párolod meg a céklát, és egy kis tejszínnel turmixolod össze. Meg persze a zselatinnal. Én most céklamártást csináltam, ezért olajon, hagymán pirítottam a céklakockákat, szóval sós lett. Egy próbát megér.
Nyuszitáskák. Mondjuk húsvétra. Vagy csak úgy. Szerintem egész rendes kis nyuszik, van apró szemük, orrocskájuk, kajla fülük, és persze bojtos farkuk is.
A számuk és a csapat összetétele folyamatosan változik, hiszen már kaphatóak a Meskán.
Ps. Ceffának: Hogy milyen ízű a céklás gumicukor? Amilyenre csinálod. :) Szerintem a legtöbb zöldség egyébként édes, na jó, a hagyma, meg a répa, és a cékla is. Simán el tudom úgy is képzelni, hogy egy kevés karamellizált mézen párolod meg a céklát, és egy kis tejszínnel turmixolod össze. Meg persze a zselatinnal. Én most céklamártást csináltam, ezért olajon, hagymán pirítottam a céklakockákat, szóval sós lett. Egy próbát megér.
Édesek a farkincák.
VálaszTörlésKöszi. Lehet, hogy megpróbálkozom vele...
VálaszTörlésKépzeld micsoda meglepi ért??
Ma átvettem a csodás nyereményem:))
Nagyon köszönöm.
Édes kis oroszlán:)