Varrtam. De mi lehet ez?
És így néz ki filcből ugyanez:
A végére pedig a jól is mert kérdés. Ebből mi lesz?
Két szelet felvágott (sonka, parizer), filcből. Hogy legyen hús is a szendvicsbe. Tudom, hogy nem túl mutatós, de a felvágottak már csak ilyenek.
És így, egy szelet sajttal, buciban, jobban néz ki?
És főztem. Az egész ott kezdődött, hogy a rövid szavatossági idő miatt leértékelt cuccok között találtam camembert-t. Na ebből én egyet már nem is veszek. Nálunk mindenki szereti, és csak úgy unalomból is simán elfogy egy-egy korongnyi. Főleg, hogy egyre kisebbek.
És így néz ki filcből ugyanez:
És akkor vissza a főzéshez. A leveles tésztát belesimítottam egy sütőtálba, megkentem paradicsompürével.
A felkockázott camembert -t rászórtam.
Beborítottam a tészta másik felével, a széleket összenyomkodtam, tojással lekentem. 200 fokon 20- 30 perc alatt sül meg.
Salátával ettük. Ha kettőt sütök, marad reggelire is. Ami jó, mert hidegen is finom. És az is jó, hogy tényleg csak 5 percnyi munka van vele.A végére pedig a jól is mert kérdés. Ebből mi lesz?
Paradicsomszeletek? :)
VálaszTörlés